Hozzászólások
Hát igen. Ez a TVN tényleg 1 nagy rakás szar. Finoman szólva!!!
engem is meghívott valaki. De hogy kiaz? és hogy honnan tudja az email címemet?? Az számomra relytéj. Szoval ez 1 kaki!
Teljesen jól jellemzi a saját toplistájának első helyezette:
"Meztelen sportoló lányok".
Sajnos jól jelképezi a lemaradásunkat. Megnézel egy origo.hu-t: tiszta 1.0.
Inkább ne is írj róla, hamár ilyen szar. Vagy csak annyit: KERÜLENDŐ!
Helló!
Velem is eztörtént, mint zombie-val valami hortvatpistike vagy ki hívott meg, de hogy honnan tudja az e-mail címem?
Nekem már kb. 10-szer küldtek meghívót innen, teljesen ismeretlenek. Szerintem ezek az Iwiwről vagy a Myvipről veszik az email címeket, aztán valaki ismeretlen nevében meghívnak, hogy legyen több felhasználójuk, mellesleg nem találtam regisztrációt törlő menüpontot sem (vagy csak én vagyok vak). Szabad ilyet?
Szabó Gergő (06:26): engem meg vmilyen horvathibike, de az, hogy a mailcímem honnan tudja szintén relytéj..
Nekem csak annyi hozzászólni valóm van / ami nem a hírrel hanem a címmel kapcsolatos/ lépjünk már túl a Gyurcsány beszéden.
Egyszerűen nem értem minek van szükség ilyen hulladék projektekre.
engem is meghívtak ez tényleg lószar:D
A TVN-en évek óta van mail rész, igaz csak fanatikusoknak ajánlott.
Sztem, annak a logjából bányásszák ki a címeket. Ha valaha kaptál onnan mailt, akkor jó esélyed van 1 "rejtélyes" barátra, aki meg akar hívni...
Ez egyáltalán legális?
Mások (e-mail) címgyűjteményét felhasználni reklám célokra?!
Pfúj, ennél már csak a héten elözönlött politikai hírdetések rosszabbak. :-)
Úristen mi ez a tvn baromság!!! GYÁÁÁÁ ez nagyon sz*r! Engem vmi edina akrt meghivni azt sem tom hoghy kia rák az. az iwiw a jó és kész. ha nincs iwiw, nincs se myvip, meg tvn meg van vmi People is meg stb baromságok...utánzat az összes...és nagy rakás fostalicska is...
Itt egy újabb és talán jobb is: http://www.jobarat.com
Ez szerintem inkább a MySpace-re hasonlit.
ferkó: igenytelensegben biztos.
józsef: ha te mondod....
Th3_PoG!M4N: azért nehogy azt gondold, hogy az iwiw volt az ötletgazda a világon...
Csak feltalálta a spanyolviaszt...
Hát valóban nem túl szép a design, és ismeretlen hívott meg engem is, de kit érdekel, mikor gyorsan tudok rengeteg filmet letölteni, és sok más programot a bigfile segítségével! Hol van ilyen a wiwen vagy a myvipen? sehol! én már vagy 50 filmet letöltöttem és teljes sebességgel jön, ami nem mondható el a DC-ről, vagy a torrentezésről! Szóval szerintem nem szabad teljesen leírni a TVN-t
Szia majormate!
Én is szeretnék tag lenni, de egyelőre még nem találtam ismerőst!
Nincs egy felesleges meghívód számomra?
Előre is köszi: Igi15
Kedves szerkesztő!
Bár tudom, hogy, ha valaki nem ért valamit hajlamos lefikázni. De könyörgöm, ha már elvileg szakértő véleményt akar adni az oldalról vegye már a fáradságot és kérdezzen meg egy két felhaszálót. Aláírom a küllem nem a legjobb de a szolgáltatás nagyon is jó. ill jó volt olyan 3 hónappal ezelőttig! Meg nem mondom hány filmet sikerült leszedni ill hány olyan fájlt találtam meg amit egy olyan torrent oldalon sem aminek ma neve van Magyarországon.
CinnamonSquare - 2010. szeptember 18. 02:02 - válasz erre
A TVN csak gyűjti a felhasználókat, és dobálózik a reklámokkal folyamatosan. Mi az, hogy nekem be kelljen jelentkeznem a webes felületre 3 naponta, ha az outlookon keresztül használom a fiókom??? Felhasználója vagyok a TVN-nek, és van tapasztalatom! Csak azért kell ez is, hogy a millió reklámmal találkozz! (Mert ugye az outlook nem tölti le a bannereket...) Törölni nem tudod magad normálisan, kérvényt kell benyújtani a vezetőségnek érte. Az ismerősed sem tudod törölni, hogy egy helyen legyenek a spammelhető e-mail címek. MIÉRT NEM TUDOM TÖRÖLNI AZ ISMERŐSEIMET??? Megmondom: A TVN egy nagy szemét spamláda, akkor regelj csak, ha folyamatosan reklámokat akarsz olvaasni. Ez egy köcsög szolgáltató, és designben is egy nagy NULLA!
BBFcNermwibmV - 2011. augusztus 19. 06:44 - válasz erre
This atirlce keeps it real, no doubt.
jkUalyfXCzbkhMn - 2011. augusztus 19. 13:44 - válasz erre
rsXhbD <a href="http://nphaluwexbbk.com/">nphaluwexbbk</a>
arz9km , [url=http://zesuxtqhkkfc.com/]zesuxtqhkkfc[/url], [link=http://acyntjlozgmb.com/]acyntjlozgmb[/link], http://ohdexhuelmkw.com/
|